Lale ÇAVULDUR

1962 yılında doğdu.1981 yılında Galatasaray Lisesinden, 1991 yılında Karlsruhe Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Grafik/Resim Bölümünden Yüksek Lisans derecesiyle mezun oldu.1994-1996 yıllarında Leipzig Güzel Sanatlar Akademisinde Yüksek Lisans programına devam etti.2005-2007 yıllarında Anadolu Üniversitesinde Kâğıt Yapım atölyesinin kurulmasına önayak oldu, atölye dersleri verdi.2007’den günümüze, FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmakta, Kâğıt Atölyesi’nde “Geri Dönüşümlü Kâğıt Yapımı ve Kâğıtla Tasarım” , İç Mimarlık bölümünde “Tasarıma Giriş” dersleri vermekte ve Marmara Atatürk Eğitim Fakültesinde doktora yapmaktadır. Öğrencilik yıllarından itibaren yurtiçi ve yurtdışında katıldığı sergilerde resim, heykel ve yerleştirme alanlarında ürettiği işlerini sergilemekte, kâğıt workshopları yapmaktadır. İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Lisans programında SNT 101 Heykel Sanatına Bakış dersini vermiştir.

İletişim Bilgileri:

E-posta